Licht therapie (Celluma


LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.Celluma lichtherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acné te gaan bestrijden.


Oorspronkelijk ontwikkeld door NASA voor astronauten die gewond of ziek zouden kunnen raken op lange termijn ruimtemissies, wordt low-level-light therapie vandaag de dag gebruikt als een veilige en natuurlijke methode voor de behandeling van een verscheidenheid aan huid- en pijnklachten zoals acne, anti-Aging en pijn.


Wat is Celluma?


Celluma is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en geniet alle Europese CE markeringen inzake pijnbestrijding en huidverzorging. Celluma lichtenergie versnelt het herstel en de aanvulling van aangetaste weefsels.


Hoe het werkt lichttherapie?


Op dezelfde manier als planten chlorofyl gebruiken om zonlicht om te zetten in plantenweefsel, kunnen lichtintensieve diodes (LED’s) met hoge intensiteit een natuurlijke biostimulerend effect geven daardoor stimuleren we de

1.werking van specifieke cellen (witte bloedcellen) van het immuunsysteem

2.verhoogt de energieproductie in de cel

3.herstelt beschadigde en verzwakte cellen.

Geinspireerd

door licht,

bewezen door wetenschap

VOOR WIE KAN DEZE BEHANDELING?


Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acne, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.


WAT IS HET RESULTAAT?


  • Huid herstel: deze behandeling richt zich op het snel en effectief bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea en acne.
  • Stimuleert de productie van collageen: verhoogt de huidelasticiteit en verbetert het aspect van de huid.
  • Vermindering van ontstekingen en acne.
  • Pigment vermindering: verlichten van vlekken zodat er een egaal effect van de huidteint wordt bereikt.


Bestrijden van Acné

Het blauwe LED licht werkt met een golflengte van 465NM in op de door acné geinfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve acné onder controle brengen. De huid word hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit na een kuur onder de celluma.

Deze behandelingen worden eerst samen besproken welke kuur het best voor jou is.

Anti-aging & Wondgenezing:

Het rode LED licht werkt met een golflenge van 640 NM in op de verouderende huid.

De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.


Bij de wondgenezing gaat het rode LED licht het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verberen van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende bloed- uitstortingen    (blauwe plekken) Deze behandeling word soms ook uitgevoerd voor je een operatie laat uitvoeren zodat de huid achteraf sneller heelt.